Anlita flytthjälp när du flyttar till en ny stad som singel

Att flytta kan vara nog besvärligt när man är ett par, och alltid mycket jobbigare som singel. Om du ska flytta till en ny stad kan det därför vara klokt att anlita flytthjälp för att minska på stressen och problemen.

Livet som singel

Visst finns det fördelar med att vara singel, speciellt om du gillar hasardspel. Du väljer själv var du vill bo, äta till middag och vad du ska göra på semestern. Samtidigt finns det en anledning till att de flesta personer egentligen vill ha en livspartner. Det underlättar både praktiskt och ekonomiskt. Kunna dela på bördor och räkningar. Fördelaktigt för båda parter. När du ska flytta som singel har du ju friheten att kunna ta vilket jobb du vill. Men resten av biten – packa, städa och frakta bohaget – kan göra att singellivet känns lite jobbigt. Därför ska du försöka göra flytten så smidig och bekväm för dig som möjligt.

Smidig flytt

Flyttbil

Det är roligt att få flytta till en ny stad och ta ett nytt steg i livet. Kanske träffar du rent av kärleken där, om du önskar hitta en person att dela livet med. Oavsett önskan om livspartner eller inte, så är det en speciell känsla och möjlighet att få komma till en ny stad. Få göra en nystart. För att göra flytten, och vardagslivet, så smidig som möjligt bör du anlita flytthjälp. Då kan du koncentrera dig på att säga hejdå till familj och vänner, förbereda dig inför jobb eller studier och läsa på om din nya bostadsort. Du måste förvisso gå igenom dina saker för att sortera och slänga. Men du behöver inte tänka på hur du ska frakta soffan, skrivbordet, bokhyllorna, köksmöblerna och resten av bohaget – läs mer. Allt sköter flyttfirman. För att göra flytten än smidigare kan det vara smart att börja rejält i tid. Både med att anlita flytthjälp och börja gå igenom dina prylar. Så slipper du stressa sista veckorna innan du ska flytta. Gå igenom rum för rum, så att du bara tar med dig möbler och saker som du verkligen gillar. Glöm inte heller att gå igenom garderoben i god tid. Det är onödigt att frakta trasiga byxor mellan olika städer.

Flyttstädning med RUT-avdrag

Pricken över i:et i en smidig flytt är flyttstädningen. Eftersom du får RUT-avdrag blir det billigt att flytta i onsala. När flyttlasset gått kan du bara sätta dig i bilen eller på tåget för att resa. Du behöver inte städa ur din gamla bostad och undra vad du ska göra med dammsugaren. Eller önska att du inte packat ner viktiga städredskap. En annan fördel med flyttstädning när du flyttar till annan ort är att städfirman är ansvarig för att uppfylla kraven som ställs på urstädningen.